Kunnen Barcelona en Bayern München goede uitgangspositie verwerven?

Kunnen Barcelona en Bayern München goede uitgangspositie verwerven?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond gaan de kwartfinales van de Champions League van start. Met Barcelona en Bayern München komen twee van de grote favorieten aan de aftrap, al heeft geen van beide teams een makkelijke confrontatie voor de boeg.

PSG – Barcelona

Ei zo na lag Barcelona uit de Champions League, na 2-0 verlies in de heenwedstrijd tegen AC Milan. Thuis zetten de Catalanen echter alles recht en daardoor blijft Barcelona favoriet nummer een om voor de vierde keer in acht jaar de oppergaai mee naar Spanje te nemen. Daarvoor zal het dan wel eerst PSG moeten opzijzetten, een niet te onderschatten tegenstander.

Onder leiding van Qatarese investeerders is er bij PSG veel gewijzigd de laatste jaren. Dat heeft ook voor enkele leuke aanwinsten gezorgd, waarvan Zlatan Ibrahimovic de meest in het is. Hij kon niet echt aarden in Barcelona en zal er tuk op zijn om de Catalanen nu pijn te doen. Dat hij mag meespelen in de heenwedstrijd is al opvallend, want eerst was hij nog geschorst na een fout in de heenwedstrijd tegen Valencia.

Bayern München – Juventus

Bayern München en Juventus staan beiden in hun nationale competitie ruim op kop. Beide teams lijken op weg naar een nieuwe landstitel, voor Bayern kan het volgend weekend al prijs zijn. Dit weekend won het met 9-2 van Hamburg en op die manier zet de club een extra uitroep achter haar naam als ploeg om rekening mee te houden.

Ook in Europa spelen zowel Bayern als Juventus een goed seizoen. Bayern lijkt favoriet, maar Juventus heeft de statistieken mee. Het ging er in de kwartfinales nog nooit uit tegen een Duits team. De Duitsers zijn bij deze gewaarschuwd, alsook voor de uitreputatie van de Italianen, die in Europees verband op verplaatsing al drie jaar niet meer verloren.

Wie opent de score in Parijs? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Messi het eerste doelpunt scoort, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 195 euro opleveren. Als Ibrahimovic als eerste scoort wordt dat zelfs 390 euro! Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties