Opare: "Wedstrijd per wedstrijd bekijken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Opare: "Wedstrijd per wedstrijd bekijken"
Foto: © SC

Standard is met een vier op zes sterk aan de play-offs begonnen. Vrijdag trekken de Luikenaars naar het tweede geklasseerde Zulte Waregem. "We hebben naar het einde van het seizoen toegewerkt", aldus Daniel Opare.

Daniel Opare is de laatste maanden sterk bezig op Sclessin. De 22-jarige Ghanese international keek tijdens de eerste weken van het seizoen nochtans toe van op de bank hoe Réginald Goreux zijn geliefkoosde rechterflank afdweilde. “Momenteel loop ik over van het vertrouwen”, aldus Opare op de website van Standard. “Al besef ik maar al te goed dat ik elke week hard moet werken om mijn plaats in het team te behouden. Maar ik geloof in mezelf en liet het kopje ook niet hangen toen het eventjes minder goed ging.”

De Rouches willen een Europees ticket binnenhalen. “De ploeg geraakt op elkaar ingespeeld”, vervolgt de flankverdediger. “We hebben naar het einde van het seizoen toegewerkt. Er staat een collectief blok op het veld. Maar we bekijken het nu best wedstrijd per wedstrijd en zien dan wel waar het schip zal stranden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties