Claasen vertrekt met onmiddellijke ingang bij Lierse

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Claasen vertrekt met onmiddellijke ingang bij Lierse
Foto: © SC

Het zat er al even aan te komen, maar vandaag maakte Lierse het nieuws ook officieel bekend via zijn webpagina. Het contract van Daylon Claasen wordt met onmiddellijke ingang verbroken.

“Lierse probeerde van voor afgelopen zomer het contract met Daylon te verlengen, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. Lierse wil Daylon bedanken voor de voorbije drie seizoenen, en wenst hem nog veel succes in zijn verdere carrière”, aldus De Pallieters op hun officiële website.

Claasen was dus drie seizoenen actief op het lisp en kwam er in totaal tot 69 competitiewedstrijden. Dit seizoen bleef de teller van de Zuid-Afrikaan echter wel staan op amper zeven wedstrijden, mede door heel wat blessureleed. Toch kijkt de middenvelder tevreden terug op zijn tijd bij Lierse.

“Het was een eer om voor Lierse en jullie supporters te kunnen spelen. Ik wil iedereen bij de club bedanken voor de voorbije drie jaar. Het is nu tijd om een nieuwe stap te zetten in mijn carrière. Lierse heeft veel gedaan voor mij en ik zal altijd met plezier en trots terugkijken op mijn tijd hier in Lier”, besluit de Zuid-Afrikaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties