Nagai: "Ik voel de druk toenemen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Nagai: "Ik voel de druk toenemen"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Tegen Zulte Waregem en KRC Genk mocht Kensuke Nagai voor het eerst opdraven in de basiself van Standard. Toch voelt de Japanner druk. "Het wordt tijd dat ik eens scoor."

Nagai landde in de wintermercato op Sclessin. De eerste weken vergden heel wat aanpassing voor de Japanse aanvaller. De speelminuten bleven op zich wachten. Maar de laatste weken is de landgenoot van Eiji Kawashima en Yuji Ono in een positieve spiraal terecht gekomen.

“In het begin had ik het best moeilijk met de fysiek sterke spelers in België”, bekent Nagai in Het Nieuwsblad. “Maar ik merkte ondertussen ook al een voordeel aan die directe speelstijl. Ik kan mijn snelheid uitbuiten. Maar hoe dan ook: ik voel me goed in Luik.”

Nagai mocht in de wedstrijden tegen Zulte Waregem en KRC Genk telkens aan de wedstrijd beginnen. “Het verbaasde me niet dat ik speelde”, vervolgt de Japanner. “De coach had al te kennen gegeven dat hij op me rekent. Maar het wordt tijd dat ik eens scoor voor Standard. Ik voel de druk toenemen. Maar de automatismen met mijn spitsbroeders moeten nog beter. Daarvoor werken we iedere dag keihard op training.”

En hoe is de integratie voor de Japanner in een compleet andere cultuur? “Het vergt enige aanpassing”, besluit Nagai. “Alleen weet ik nog niet goed hoe mijn tv-toestel werkt. Kan iemand mij helpen?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties