Heel de dag live topvoetbal

Redactie
| 0 reacties
Heel de dag live topvoetbal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook vandaag staan er weer heel de dag leuke affiches op het voetbalprogramma. Die kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

Het feest begint al om 12.30 uur, als Internazionale de debatten in de Serie A opent tegen Parma. Een belangrijk duel voor beide teams, maar vooral de Milanezen hebben dringend terug een goede prestatie nodig om de Europese ambities te sterken. Om 20.45 uur is er ook nog Juventus tegen AC Milan, waar de ploeg uit Turijn alweer een grote stap richting titel kan zetten.

Om 16.30 uur is er Feyenoord tegen Vitesse, een regelrechte topper in de Eredivisie. De ploeg die wint nadert sowieso op leider Ajax, dat eerder dit weekend punten liet liggen.

Later op de avond is er nog de derby van Lissabon. Benfica staat aan de leiding en heeft dit seizoen nog niet verloren, maar ook Sporting CP komt er de laatste weken wat door en neemt zo stilaan zelfs nog een optie op Europees voetbal. Het kan dus stormen in Lissabon.

En er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Gaan Mexes of Zapata over de rooie in Juventus - AC Milan? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat een van beiden een uitsluiting krijgt, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 1500 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties