Interview Van Wijk: "Ik wacht op communicatie Antwerp"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 78 reacties
Van Wijk: "Ik wacht op communicatie Antwerp"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dezer dagen doen geruchten de ronde in het Kuipje dat Dennis van Wijk Westerlo via de eindronde terug naar de Jupiler Pro League moet leiden. Enig probleem: tot op heden staat de Nederlander onder contract bij Antwerp FC.

Door Cédric De Volder

Westerlo neemt het samen met Moeskroen-Peruwelz en – onder voorbehoud – WS Woluwe in de eindronde op tegen Cercle Brugge. Inzet is een plaatsje bij de elite. De Flierefluiters willen in die nacompetitie graag een beroep doen op de diensten van Dennis van Wijk. De Nederlandse oefenmeester beukte onder andere met Roeselare en Bergen de poorten naar de eerste klasse al eens open.

“Ik weet niets van de belangstelling van Westerlo”, vertelt van Wijk aan Voetbalkrant.com. “Bovendien heb ik nog een contract op de Bosuil tot dertig juni. Het is aan Antwerp om te beslissen of ze al dan niet willen doorgaan met mij. Als dat niet het geval is, moet ik op zoek naar een andere club.”

Een functie bij Westerlo wordt alvast niet uitgesloten. Toch staat van Wijk niet te springen om een club enkel in een eindronde te leiden. “Ik herinner me dat Dany Ost ook al eens een soortgelijke functie aanvaardde bij Eupen. En dat liep zonder succes af (Ost moest Eupen in 2011 van de degradatie behoeden, nvdr.). Het lijkt me dus niet de ideale manier van werken. Maar nogmaals, momenteel wacht ik op communicatie van Antwerp FC.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties