Lyon en Wolfsburg naar Stamford Bridge

Olympique Lyon en Wolfsburg hebben zich weten te plaatsen voor de finale van de Champions League bij de vrouwen. Beide teams wonnen na de heenwedstrijd nu ook de terugwedstrijd van respectievelijk Juvisy en Wolfsburg. De finale is op 23 mei op Stamford Bridge.

Juvisy – Lyon 1-6

In de heenwedstrijd werd het al 3-0 voor Olympique Lyon, in de terugwedstrijd deed de club er nog een schepje bovenop. De Amerikaanse Rapinoe opende snel de score en via Schelin werd het 0-2. Na rust zorgde opnieuw Lotta Schelin voor de definitieve doodsteek.

Abily en twee keer Tonazzi zorgden voor een overdreven score, al kon Diani in de slotfase nog een eerredder scoren voor de thuisploeg.

Wolfsburg – Arsenal 2-1

Wolfsburg had een riante uitgangspositie verworven door een 0-2 zege op het veld van Arsenal en ook in de terugwedstrijd toonden de Duitse dames zich de sterkste. Wagner opende op het kwartier de score voor de thuisploeg en toen Little de bezoekers op gelijke hoogte brachten konden ze amper enkele minuten genieten van de 1-1 stand. Daarna maakte Keßler de wedstrijd monddood.