Buyens: "Doel is top drie en dan zien we wel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Buyens: "Doel is top drie en dan zien we wel"
Foto: © SC

Standard ontvangt zondag leider Zulte Waregem op Sclessin. "Na die nederlaag tegen Lokeren konden we onszelf wel voor het hoofd slaan", aldus Yoni Buyens in aanloop naar het duel.

Standard ging afgelopen weekend met zware 4-1-cijfers verliezen op Daknam. “Na de wedstrijd was de groep al ontgoocheld”, doet Buyens zijn relaas in La Dernière Heure. “Maar toen we de andere uitslagen uit play-off I vernamen, konden we onszelf wel voor het hoofd slaan. Het was een unieke gelegenheid om aan te pikken in de kopgroep.”

Toch kijkt Buyens vol vertrouwen naar de komst van leider Zulte Waregem. “Ik ga ervan uit dat de nederlaag tegen Lokeren een accidentje was. Bovendien spelen de troepen van Peter Maes enorm realistisch voetbal en dan kan zoiets gebeuren. Maar Standard is de goede vorm van de laatste weken niet verloren in één wedstrijd.”

Bij winst tegen Essevee doen de Rouches weer volledig mee voor de hoofdprijs. “Maar ik wil niet aan een titel denken”, besluit een nuchtere Buyens. “Het doel is top drie verzekeren en op die manier een Europees ticket in de wacht slepen. En dan zien we wel waar we uitkomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties