Interview Garrido: "Club Brugge moet het verlies van Vadis als ploeg opvangen"

Bjorn De Cock
| 24 reacties
Garrido: "Club Brugge moet het verlies van Vadis als ploeg opvangen"
Foto: © SC

Juan Carlos Garrido was duidelijk op de persvoorstelling: "We zullen Vadis Odjidja zeker en vast missen want hij is een belangrijke speler voor ons. We moeten dit als team opvangen en ervoor strijden."

Bjorn De Cock in Brugge

Zoals jullie gisteren konden vernemen is Vadis Odjidja een tijdje out met een blessure. Garrido gaat hier vrij kalm mee om en wil Vadis' blessure opvangen door voor de dag te komen met een sterk collectief. Jesper Jorgensen zal de taak van Vadis Odjidja moeten overnemen.

"Jorgensen had het aanvankelijk moeilijk om zich te integreren in de club. De laatste weken gaat het beter en ik ben er zeker van dat hij Club Brugge iets kan bijbrengen", zei Garrido. "Jorgensen is een speler die altijd met de glimlach komt trainen en die enorm hard werkt."

Hoogstwaarschijnlijk zal Club Brugge dus aantreden met een onuitgegeven middenveld. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Vazquez zal starten aangezien die vandaag enkel individueel getraind heeft. De Spanjaard ondervindt nog last van een blessure aan de rug. Garrido zal dus normaal gezien starten met Donk, Adu en Jorgensen op het middenveld.

Club Brugge speelt dit weekend de belangrijke wedstrijd tegen Anderlecht. Beide ploegen hebben de 3 punten hard nodig willen ze nog meestrijden voor de titel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties