Vanoppen ziet geen oplossingen meer

Vanoppen ziet geen oplossingen meer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgenavond kan mogelijk het doek vallen voor Beerschot. Gazet van Antwerpen weet immers dat Patrick Vanoppen nu helemaal met de handen in het haar zit nadat de laatste mogelijke investeerders ook hun handen wegtrekken.

Derde klasse is nu wel heel dichtbij voor de Ratten. Gisteren liet volgens GvA de Duitse investeerdersgroep Advancesport immers weten dat het niet langer geïnteresseerd is in Beerschot. De groep eiste van Vanoppen dat die zijn aandelen zou afstaan en garant zou blijven staan voor bijna alle schulden van de club. Een voorstel dat door de voorzitter van de Ratten niet werd aanvaard.

Daardoor zou de laatste reddingslijn van Beerschot weg zijn en voor morgenavond zal het moeilijk worden nog een andere oplossing te vinden. Het BAS buigt zich dan over het beroep van Beerschot nadat het eerst van de Licentiecommissie geen toestemming kreeg om in eerste of tweede klasse aan te treden. Dat zou betekenen dat Beerschot naar derde klasse zakt, maar met een schuldenlast van rond de 18 miljoen euro zou ook dat niet leefbaar zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties