Club zorgt zondag voor deejay en live-optreden

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Club zorgt zondag voor deejay en live-optreden
Foto: © SC

Club Brugge wil de fans een extraatje geven voor hun vocale steun van de afgelopen weken. Blauw-zwart zorgt onder andere voor een live-optreden voor de wedstrijd tegen Lokeren.

Door winst van blauw-zwart tegen Anderlecht van afgelopen zondag is opnieuw alles mogelijk voor de West-Vlamingen. Na de overwinning lieten verschillende spelers optekenen dat de sfeer in Jan Breydel schitterend was. Net daarom wil Club komend weekend (Club ontvangt zondag Lokeren, nvdr.) iets extra doen voor de fans.

Het play-offplein aan het stadion gaat al anderhalf uur voor de aftrap open. De Clubwebsite laat weten dat Jupiler voor een deejay en voor Joe Piler-danseressen zal zorgen. Aansluitend geeft Bert Voordeckers, finalist uit de vorige jaargang van ‘The Voice van Vlaanderen’ een live-optreden.

Vlak voor de wedstrijd worden alle jeugdteams van Club gehuldigd. De kampioenenploeg van de U13 wordt dan ook nog eens extra in de bloemetjes gezet. Club TV zal overigens worden uitgezonden op de grote schermen in en rond het stadion. Centrale gast is Vadis Odjidja (foto).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties