Been: "Er zit nog meer in deze ploeg"

Been: "Er zit nog meer in deze ploeg"
Foto: © SC

Mario Been denkt niet dat de bekerfinale het eindpunt is voor Racing Genk. De Nederlander bekende deze week kleur en gaat nu de druk van de ketel is resoluut voor plaats één of twee.

De bekerfinale was al een hoogtepunt voor Been die nog geen prijs in zijn kast staan had. "Het was in één woord fantastisch", vertelt Been aan het Algemeen Dagblad. "De mensen in deze streek in Belgisch Limburg maken moeilijke tijden door. De fabriek van Ford, waar veel supporters werken, gaat sluiten. Het is mooi dat wij met onze prestaties de mensen weer even heel blij hebben gemaakt. En als het aan mij ligt, blijft het hier niet bij. Ik heb de jongens gefeliciteerd met het winnen van de beker. Maar zondag komt koploper Anderlecht op bezoek."

En hij wil nog meer schenken. "We hebben een prijs en we spelen volgend seizoen Europees voetbal. Maar er zit gewoon nog meer in deze ploeg. Ik heb ijzersterke, fitte spelers. Die staan er zondag weer. We weten dat Anderlecht de meest complete ploeg heeft. Maar wij wonnen in de play-offs in Brussel en we schakelden Anderlecht ook uit in het bekertoernooi. Alles is nog mogelijk. Nu willen wij de titelrace nog meer onvoorspelbaar maken dan hij al was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties