Interview Garrido: "Succes ploeg zorgt voor succes spelers"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
Garrido: "Succes ploeg zorgt voor succes spelers"
Foto: © SC

Maxime Lestienne wordt morgen meer dan waarschijnlijk één van de debutanten in de selectie van bondscoach Wilmots. Club-coach Garrido is tevreden dat zijn spelers individueel succes kennen, maar benadrukt dat het vooral door de teamprestaties komt.

Sander De Graeve in Brugge

Garrido reageerde in zijn gekende stijl op het nieuws dat Lestienne meer dan waarschijnlijk opgeroepen wordt voor de Rode Duivels. "Het klopt dat er veel spelers zijn die nu persoonlijk in de prijzen vallen, denk maar aan de topschutterstitel die Bacca's richting uitgaat en enkele spelers die geselecteerd worden voor de nationale ploeg."

"Het is echter dankzij het team dat de spelers succes kunnen boeken. Als het team goed draait, lopen de spelers meer in de kijker. Lestienne verdient trouwens die selectie, hij is goed in vorm en levensbelangrijk voor Club."

Club Brugge is in vorm met vier overwinningen op een rij en recupereert nu ook onder meer Donk en Hoefkens. Garrido zal dus moeten puzzelen. "Ik heb graag keuze. Ook al betekent dat dat een speler die goed bezig is, op de bank belandt. Ik heb momenteel meer dan elf spelers die het verdienen om op het veld te staan. Het is heel goed dat de vervangers ook goed presteren." Tussen de regels lezen we dat Donk zal starten morgen, en er dus een speler naar de bank verwezen zal worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties