"Jullie hebben de echte de Zeeuw nog niet gezien"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 55 reacties
"Jullie hebben de echte de Zeeuw nog niet gezien"
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck liet vorige week optekenen dat RSC Anderlecht niet van plan is om de aankoopclausule in het huurcontract van Demy de Zeeuw te lichten. "Maar als ik mag blijven van Anderlecht, vinden we wel een oplossing", aldus de Nederlander.

Anderlecht heeft een optie tot aankoop voor de Zeeuw. Daarvoor moeten de hoofdstedelingen wel een bedrag tussen de anderhalf en twee miljoen betalen aan Spartak Moskou. En dat ziet de paars-witte clubleiding niet zitten.

“Jullie hebben de echte de Zeeuw nog niet gezien”, aldus de middenvelder in La Dernière Heure. “ Al vind ik op training mijn beste niveau al terug. Ik heb ook al enkele goede momenten gekend tijdens de wedstrijden, maar ik heb nu vooral een goede voorbereiding nodig om mijn beste voetbal te vinden.”

De ex-speler van onder andere Ajax en AZ wil ook volgend seizoen graag in Brussel voetballen. “Als ik mag blijven, vinden we wel een oplossing. Ook de Champions League spreekt me aan en zorgt ervoor dat de financiële middelen in Anderlecht groter zijn. Maar ik wil me eerst focussen op de titelstrijd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties