Indrukwekkend Berchem strikt nu ook Dickson

Steven Bologne
| 25 reacties
Indrukwekkend Berchem strikt nu ook Dickson
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Derdeklasser Berchem Sport maakt werk van zijn inkomende transfers. De Rooiploeg trok eerder reeds Olivier Claessens (Grimbergen), Romeo Van Dessel (Dender), Sam Vermeylen (Beveren) en Sjors Paridaens (Eindhoven) aan. De vijfde in de rij is Dickson Agyeman, hij komt over van Finland.

De vijfde eindpositie in derde klasse wil Berchem Sport volgend seizoen minstens evenaren, de reeds vastgelegde inkomende transfers onderstrepen de ambities van geel-zwart allesinds. Aan het lijstje indrukwekkende namen mag nu ook de 27-jarige Ghanees Dickson Agyeman toegevoegd worden. De verdedigende middenvelder keert zo terug naar de ploeg waar hij voor het eerst zijn schoenen ombond.

Na enkele jeugdreeksen bij de sympathiekste ploeg van’t stad trok Dickson richting de toen pas opgerichte fusieclub Germinal Beerschot waar hij ruim vier seizoenen deel uitmaakte van de A-kern. Zo won hij met de Kielenaars ook de Beker van België in 2005. In 2007 trok hij voor twee seizoenen naar FC Eindhoven waarna hij even terugkeerde naar België om in de tweede klasse uit te komen voor Bergen. Dan volgden drie seizoenen bij de Finse eersteklasser FF Jaro.

Volgend seizoen vliegt Dickson dus terug naar België om de afweer van Berchem Sport te verstevigen.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties