Officieel: Chevalier naar Kortrijk

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Officieel: Chevalier naar Kortrijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Teddy Chevalier, ex-Zulte Waregem, trekt naar KV Kortrijk. Dat meldt de club vanavond via een persbericht. De Franse spits zag zijn contract bij RKC ontbonden na een dispuut met trainer Koeman. De club bevestigde tevens de transfer van Mitrovic naar Benfica.

Chevalier, die elf goals lukte, maar na de winterstop niet meer in actie kwam, komt dus gratis over. "Teddy Chevalier is een spits met een neus voor doelpunten. Nog altijd maar 25 jaar, kan deze goalgetter toch al teren op enorm veel ervaring", luidt het in het persbericht.

"Deze transfer kadert dus perfect in de visie van KV Kortrijk, om jonge beloftevolle spelers een plaats te geven. Deze voorlopig eerste aanvallende versterking is een eerste signaal naar de supporters, dat het de Veekaa menens is naar volgend seizoen toe."

Verder werd ook de transfer van Stefan Mitrovic naar Benfica officieel bevestigd. "De club doet enerzijds een goede zaak met deze transfer. Anderzijds gunt KV Kortrijk Mitrovic ook de kans om zich sportief en financieel te verbeteren. Als club zijn we dan ook opnieuw trots dat we opnieuw een speler kunnen lanceren naar de Europese top. We wensen Mitrovic dan ook veel success bij zijn nieuwe werkgever."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties