Antwerp-fans laten zich horen

Bjorn De Cock
| 121 reacties
Antwerp-fans laten zich horen
Foto: © SC

Maandagavond zijn ongeveer 1500 supporters afgezakt naar de Grote Markt in Antwerpen. De fans noemden het "De Mars van de Schande". De supporters wilden duidelijk maken dat er nu maar één grote club in Antwerpen is.

Vanavond is er een gemeenteraad in Antwerpen waar het voetbaldossier op de agenda staat. De fans van Antwerp wilden van de gelegenheid gebruik maken om hun stem te laten horen. De mars werd niet aangevraagd bij de stad Antwerpen. Bart De Wever zegt dat hij de mars toch toelaat zolang er niet tegen de richtlijnen van de politie ingegaan wordt.

"Met deze mars willen we aantonen dat Royal Antwerp Football Club leeft", meldt Julien De Ridder aan Het Laatste Nieuws. "Wij willen het stadsbestuur duidelijk maken dat er nu nog slechts één grote club bestaat in Antwerpen en het nu het moment is om in die club te investeren", zegt de voorzitter van de Antwerp Supporters Clubs.

Voorlopig is er nog geen melding van rellen of arrestaties. De vergadering is ook nog niet verstoord maar het rumoer is duidelijk hoorbaar in de vergaderzaal van het Antwerps stadsbestuur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties