Witsel: "Ik zag de wedstrijd tegen de VS niet"

Witsel: "Ik zag de wedstrijd tegen de VS niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Axel Witsel mocht zaterdag zijn ploegmaats weer verwelkomen. De middenvelder van Zenit St. Petersburg nam niet deel aan de stage in de Verenigde Staten. "Het was wel goed om een paar dagen te recupereren", liet hij weten.

Witsel zelf zag de vriendschappelijke wedstrijd tegen de VS niet. Hij zat in België en werkte met Lieven Maesschalck aan stabiliteit en lichaamscontrole. "Ik heb gehoord dat er daar goed werk verricht is, maar de match zelf heb ik niet bekeken. Dat was te laat voor mij. Ik had mijn rust nodig. Maar goed, we scoorden vier keer en leverden een goede prestatie af. Dat is positief, ook voor een oefeninterland, want zo blijven we in die positieve flow", aldus Witsel.

Tegen de VS nam Fellaini de plaats in van Witsel, net voor de defensie. "Ik heb er nog niet over gepraat met Marouane. Ik speel nu al een jaar voor de verdediging en het is de coach die de beslissingen moet nemen", wou hij weinig kwijt over zijn positie.

Wat er vrijdag moet gebeuren tegen Servië is wel duidelijk. "Winnen. Het maakt niet uit dat zij al uitgeschakeld zijn voor kwalificatie. We moeten spelen zoals we nu toch al een tijdje bezig zijn en het zeker niet onderschatten. Trouwens, ik denk niet dat het de Servische mentaliteit is om cadeautjes uit te delen", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties