Reina ontkent interesse Barcelona

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Reina ontkent interesse Barcelona
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pépé Reina ontkent de geruchten rond een eventuele overstap naar FC Barcelona. "Ik heb nog een contract voor drie seizoenen bij Liverpool. Hier ligt mijn toekomst."

De voorbije dagen werd al gewag gemaakt van een serieuze transfercarrousel. Pépé Reina zou Victor Valdés opvolgen bij Barça. Simon Mignolet werd in zeven haasten dan maar genoemd als mogelijke opvolger van de Spanjaard op Anfield Road.

Reina zelf ontkent echter dat er contact zou zijn met de Catalaanse topclub. “Ik heb nog een contract voor drie seizoenen bij Liverpool en in mijn ogen is er niets veranderd”, vertelt de doelman op Sky Sports. “Die berichten rond een terugkeer naar Barcelona zijn geruchten. Verder kan ik er dan ook niets over vertellen.”

Ook rond het vertrek van Valdés uit Camp Nou deed Reina, die de Barça-goalie kent van bij de nationale ploeg, een opmerkelijke uitspraak. “Victor heeft me gezegd dat hij bij Barcelona blijft. Hij wil zijn contract, dat nog één seizoen loopt, uitdienen en dat moet de club respecteren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties