Dan toch voetbal in Olympisch Stadion

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 149 reacties
Dan toch voetbal in Olympisch Stadion
Foto: © SC

De publieke belangstelling voor KFCO Beerschot-Wilrijk zorgt ervoor dat er volgend seizoen dan toch voetbal zal te zien zijn in het Olympisch Stadion. Ook het Antwerps stadsbestuur is bereid om mee te denken in die richting.

De abonnementenverkoop van de nieuwbakken club raast als een hogesnelheidstrein door Antwerpen. In een mum van tijd werden meer dan tweeduizenden seizoenskaarten aan de man gebracht. Het huidig stadion in Wilrijk kan een dergelijke capaciteit niet aan en dus moet een alternatief gevonden worden. En net daar komt het Kiel, de thuishaven van wijlen Beerschot AC, in het plaatje.

“Het stadsbestuur heeft de ontwikkelingen rond KFCO Beerschot-Wilrijk op de voet gevolgd”, laat Joeri Dillen, de kabinetschef van burgemeester Bart De Wever, weten. “Gelet op de beperkte capaciteit van het stadion in Wilrijk zal de stad haar verantwoordelijkheid nemen om in gepaste accommodatie te voorzien voor de club. Het Kiel lijkt in dit geval de enige logische uitwijkmogelijkheid.”

“De stad wenst zo snel mogelijk in dialoog te treden met de verantwoordelijken van KFCO Beerschot-Wilrijk en de achterban om zo snel mogelijk tot een sluitende oplossing te komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties