Stadionverbod om krant weg te gooien?

Stadionverbod om krant weg te gooien?
Foto: © SC

Een supporter van Beerschot riskeert een stadionverbod omdat hij tijdens een wedstrijd van Beerschot met een krant gooide. De supporter van Beerschot getuigt aan ATV wat er is gebeurd.

In maart lazen vele supporters van Beerschot de krant op Het Kiel in plaats van naar de wedstrijd van Beerschot te kijken. Daarmee wouden ze hun onvrede toen al uiten over de gang van zaken bij de club. Een deel van de supporters gooide na de match met de krant richting het veld. Een supporter riskeert daardoor nu een stadionverbod.

"Het is belachelijk. Er waren honderden of duizenden mensen die de bewuste dag met papier gooiden. Gaan ze die allemaal veroordelen dan?", vraagt de bewuste supporter zich af tegenover ATV.

"De avond zelf was er geen probleem. Nu pas kreeg ik een dossier binnen met de gebeurtenissen van die avond. Het is toch echt wat overdreven."

Opmerkelijk detail: als de fan een stadionverbod krijgt, dan hoeft hij toch niet te wanhopen. In eerste provinciale geldt het stadionverbod namelijk niet. "Ik ga volgend seizoen zeker naar Wilrijk-Beerschot gaan kijken. Daar zal zeker een goede sfeer zijn. Ik hoop dat het tof kan worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties