Tadic: "België topploeg in Europa"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Tadic: "België topploeg in Europa"
Foto: © SC

Servië komt vrijdag op bezoek op de Heizel voor het treffen met de Rode Duivels. "De Belgische spelers zijn stuk voor stuk individuele toppers", beseft ook Dusan Tadic.

Servië heeft enkel mathematisch nog een waterkansje op kwalificatie voor het wereldkampioenschap van volgend jaar in Brazilië. De ex-Joegoslaven kamperen momenteel op een derde stek in de poule. De achterstand op België en Kroatië bedraagt inmiddels al negen punten.

Toch zijn de landgenoten van Milan Jovanovic en Bojan Jorgacevic niet zinnens om cadeautjes uit te delen in Brussel. “We spelen onze beste wedstrijden steevast tegen sterke tegenstanders”, aldus Tadic. “En België is ongetwijfeld één van de topploegen van Europa. Dat geeft ons moed om iets te tonen.”

“Ik ken de Belgische spelers stuk en stuk en weet dat het ook individuele toppers zijn”, gaat de ploegmaat van Nacer Chadli (foto) verder in Gazet van Antwerpen. “Het wordt loodzwaar, maar we willen bewijzen dat we wel degelijk kwaliteit hebben in de groep. De beste Rode Duivel? Ik heb het voor Chadli en dat zeg ik niet omdat het een goede vriend en ploegmaat is.”

“We hebben er weinig over gesproken”, geeft Tadic nog mee. “Nacer vertelde me dat België absoluut moet winnen om aan de leiding te blijven. Ik heb kortweg geantwoord dat het een moeilijke opdracht zal worden voor hen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties