Topper tussen Argentinië en Colombia onbeslist

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Topper tussen Argentinië en Colombia onbeslist
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Argentinië en Colombia hebben vrijdagnacht niet bepaald voor spektakel gezorgd. De nummers één en twee uit de Zuid-Amerikaans kwalificatiecampagne hielden het op een doelpuntloos gelijkspel.

Deze wedstrijd was de uitgelezen kans voor de Argentijnen om de eerste achtervolger op maar liefst acht punten te zetten. Beide teams vatten de wedstrijd goed aan en gingen vrijwel meteen op zoek naar een doelpunt.

Bij Argentinië startte Lionel Messi op de bank, bij Colombia stond sterspeler Radamel Falcao wél tussen de lijnen. Het goede voetbal verdween prompt na net geen halfuur spelen. Na een opstootje tussen Gonzalo Higuain en Cristian Zapata, stuurde de scheidsrechter beiden met rood van het veld.

Met tien tegen tien slaagde geen van beide teams er nog in om te scoren. Lionel Messi viel een halfuur voor tijd in, maar ook het Argentijnse wonder was niet bij machte om nog iets te forceren. In de kwalificatie voert Argentinië de ranglijst nog steeds aan met vijf punten meer dan eerste achtervolger Colombia, dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties