De troepen van Peter Maes trekken zich op gang

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
De troepen van Peter Maes trekken zich op gang
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook Sporting Lokeren is vandaag gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De kern van Peter Maes verzamelde in het Lokerse Bospark voor de eerste training.

Timothy Collard in Lokeren

De supporters waren niet even talrijk aanwezig als de fans van Zulte Waregem gisteren. Maar toch tekenden de meest trouwe fans al voor 10u30, aanvangsuur van de training, present aan het oefenveld in het Lokerse bospark.

Iets later dan voorzien kwamen de spelers aangereden. Ze verzamelden eerst op de club om vervolgens samen naar het Bospark te rijden. De spelers begroetten de afgezakte fans en trokken vervolgens hun loopschoenen aan om eraan te beginnen.

Niet iedereen was op post, zo ontbraken onder meer Junior Dutra, Giorgos Galitsios en Benjamin Mokulu op het oefenveld. Na de training werd duidelijk dat laatstgenoemde zijn contract eenzijdig verbrak door middel van de wet van ’78. (Daarover lees je HIER meer.)

Ook Denis Odoi was er in de voormiddag nog niet bij. De verdediger die overkomt van Anderlecht legde op de club medische testen af en in de namiddag voegde hij zich bij groep aan het Bospark. De rechtsachter hield het echter rustig en beperkte zich tot lopen.

Peter Maes hield het ook rustig tijdens de openingstraining. Zijn assistent Rudi Cossey hamerde daar ook bij de spelers de volledige training op. “Soepel jongens. De inspanningen die jullie leveren mogen geen moeite kosten”, herhaalde hij meer dan één keer tijdens de oefeningen.

Morgenvroeg kan je hier op Voetbalkrant.com terecht voor het interview met Peter Maes. De oefenmeester wil met Lokeren bevestigen en hoopt even goed te kunnen doen als vorig seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties