Grijpt PSV naast van Dijk?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Grijpt PSV naast van Dijk?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Nederlandse media is Virgil van Dijk op weg naar het Schotse Celtic Glasgow. Vooral PSV Eindhoven zou in dat geval verweesd achterblijven.

Van Dijk speelde het afgelopen seizoen – en daar komt het mopje – een dijk van een seizoen voor FC Groningen. De 21-jarige verdediger zorgde mee voor de knappe zevende stek van zijn team. Zijn prestaties waren bij de Nederlandse toppers niet onopvallend gebleven. Vooral PSV zag in de boomlange verdediger potentiële versterking.

Volgens Nederlandse media is de jeugdinternational van Oranje echter op weg naar Celtic Glasgow. Groningen-directeur Hans Nijland wil echter niet bevestigen dat het om de Schotse topclub gaat. “Het is jammer dat Virgil zal vertrekken, maar de club snapt zijn ambities. Een akkoord? Voorlopig zijn de clubs er onderling nog niet helemaal uit.”

Groningen wil graag zo’n vier miljoen euro vangen voor het goudhaantje. En vooral dat was het probleem voor PSV. Al zou een eventuele transfer van Dries Mertens naar Napoli ervoor kunnen zorgen dat de geldbuidel bij de lampenclub alsnog open gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties