Vaandels van 'Joske' gered

Vaandels van 'Joske' gered
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De vlaggencollectie van Joske, de materiaalman van Beerschot, zijn gered. Een groep fans hebben de vlaggen weten te recupereren door er op te bieden bij veilingsite Jorisco.

Jos de materiaalmeester kon zijn bureau niet opkuisen voor de curator langskwam met een deurwaarder. Daardoor werden de vaandels van diverse clubs, die Joske had gespaard doorheen de jaren, ook in beslaggenomen en via een veilingsite verkocht aan de hoogste bieder.

Een groep fans rond Glenn Mariën en Tom Cools hebben nu de vlaggen weten te recupereren, door iets meer dan 800 euro te bieden op de vaandels.

"Het heeft bloed zweet en tranen gekost, maar we did it!", aldus Mariën. "Met kosten bij wordt de totale prijs voor de vlaggen weliswaar meer dan 1100 euro, maar goed. We hadden al een goed bod kunnen doen en toen dat niet voldoende bleek dat er nog veel mensen de Beerschotfamilie wilden steunen. In geen tijd was het verschil bijgewerkt", vult Tom Cools aan.

Cools en Mariën willen verder iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het bod om de vaandels in handen te houden en terug te kunnen geven aan Joske. De mensen die hebben meegewerkt zullen op de fandag op een grote kaart worden vermeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties