Geruchten van de dag

Timothy Collard
Timothy Collard
| 45 reacties
Geruchten van de dag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Elyaniv Barda keert in principe terug naar zijn geboorteland. De aanvaller, einde contract bij Racing Genk, is er op enkele details na rond met Hapoel Beër Sheva. Lees HIER het volledige verhaal.

Maor Buzaglo, op overschot bij Standard, zou naar Parma kunnen. Net als Barda kan ook hij terug naar Israël, waar Beitar Jeruzalem interesse toont.

Kevin De Bruyne zal wellicht niet meer uitgeleend worden door Chelsea. Volgend seizoen krijgt de Rode Duivel zijn kans op Stamford Brigde. Lees er HIER meer over.

Borussia Dortmund is nog steeds op zoek naar een nieuwe spelmaker na het vertrek van Mario Götze (naar Bayern München). Kevin De Bruyne wordt het allicht niet. De Duitsers zouden naast Christian Eriksen (Ajax), nu ook hun oog laten vallen hebben op Miralem Pjanic van AS Roma.

Standard is niet van plan om Michy Batshuayi te laten vertrekken. De club wees een bod van Swansea af. HIER lees je het volledige artikel.

Waasland-Beveren heeft vanaf vandaag Gerard Bi Goua Gohou op proef. De Ivoriaanse aanvaller legde er vorig seizoen negentien in het mandje bij het Turkse Kayseri Erciyesspor. Lees HIER meer.

Tweedeklasser Antwerp heeft met Emrullah Güvenc bijna een nieuwe spits binnen. Lees het volledige artikel HIER.

Thiago Alcantara staat nu ook in de belangstelling van Chelsea en Bayern München, waar zijn ex-coach Pep Guardiola nu aan het roer staat. HIER lees je er meer over.

Een ander toptalent, Kurt Zouma (Saint-Etienne), kan kiezen uit Borussia Dortmund en het Russische Anzhi.

Anzhi liet ook zijn oog vallen op Yann M'Vila. De Fransman speelt nog maar een half jaar voor Rubin Kazan, maar zou alweer van club kunnen wisselen.

PSV liet zijn oog vallen op Stijn Schaars (Sporting Lissabon), maar verlaat die piste alweer omdat de middenvelder te duur zou zijn.

Igor Denisov staat dicht bij een overstap van Zenit Sint-Petersburg naar Anzhi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties