Nainggolan: "Ik sluit Premier League niet uit"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Nainggolan: "Ik sluit Premier League niet uit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan is grof wild op de transfermarkt. De middenvelder van Cagliari lijkt al enkele maanden op weg naar een Italiaanse topclub, maar ook de Premier League lonkt. "Ik kreeg al een mooi voorstel van Southampton."

Nainggolan speelt al twee seizoenen op een hoog niveau in de Serie A. De Belg met Indonesische roots wordt vereerd als een god in Sardinië. Toch flirt de 25-jarige middenvelder al enkele maanden met Italiaanse topclubs. Vooral Internazionale probeerde hem in januari al los te weken en lijkt nu helemaal in het zand te bijten.

Eerder meldden we u ook al dat AS Roma de viervoudig Rode Duivel een riant contract aanbood, maar ook in de Premier League zijn de clubs niet blind voor de evolutie van Nainggolan. Tottenham en Everton toonden al interesse, Southampton is zelfs al concreet voor de middenvelder.

“Ik kreeg al een mooi voorstel van The Saints”, aldus Nainggolan in La Dernière Heure. “Maar ik voetbal niet voor het geld en wil naar een topclub. Al sluit ik een verhuis richting Premier League niet uit.”

Een potentiële nieuwe werkgever zal alvast diep in de buidel moeten tasten voor Nainggolan. De middenvelder heeft nog een contract tot 2015 in Sardinië en de excentrieke voorzitter van Cagliari wil langs de kassa passeren en vijftien miljoen euro op tafel zien liggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties