Neigt Anderlecht-target naar Celta?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Neigt Anderlecht-target naar Celta?
Foto: © SC

Jonathan Dos Santos is nog steeds transfertarget nummer één bij RSC Anderlecht. De Mexicaan kan echter ook rekenen op belangstelling uit Italië en Spanje.

John van den Brom haalde maandag nog eens aan dat Dos Santos de ideale opvolger zou zijn voor Lucas Biglia. Anderlecht wil dan ook ver gaan om de middenvelder naar het Astridpark te halen. Dos Santos, die aan te weinig speelminuten komt in het A-elftal van FC Barcelona, ziet een verhuis naar Brussel ook wel zitten. Via de Champions League kan hij zich namelijk in de kijker spelen van de Mexicaanse bondscoach.

Maar er zijn kapers op de kust. Fiorentina volgt de bewegingen van de 23-jarige middenvelder nauwgezet. Maar ook Celta de Vigo heeft volgens de Spaanse media haar zinnen gezet op de Mexicaan. En vooral de Spaanse topklasser dreigt een gevaarlijke klant te worden. Celta wordt namelijk getraind door Luis Enrique. En laat dat nu net de oefenmeester van Dos Santos geweest zijn bij het B-elftal van Barça. Er staat Herman Van Holsbeeck alvast een zwaar dossier te wachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties