Win een reis naar Londen

Redactie
| 0 reacties
Win een reis naar Londen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je kan tijdens de volgende weken alweer een magische prijs te pakken krijgen: een unieke reis naar Londen met tickets voor de ATP-finale in november. Lees hier hoe ...

De Confederations Cup komt dit weekend op zijn einde en dan zijn de ogen vermoedelijk even gericht op enkele andere sporten: de Tour de France vertrekt in Corsica aan editie 100 en op Wimbledon gaan de toppers op zoek naar de tennistrofee. Via Unibet zijn met gokjes op Wimbledon enorm mooie prijzen te winnen.

Zo kan je gratis en voor niets dankzij Unibet in november naar de ATP-finale in Londen voor twee personen. Daar zal de top-8 van de wereld in een offiiceus WK uitmaken wie de beste van het jaar was: Federer, Djokovic, Nadal, Tsonga, Ferrer, Murray, ... genieten dankzij Unibet wordt het sowieso. Dus waag je kans! Het enige dat je moet doen is wat gokjes plaatsen op het tennis.

Stel nu uw bonus van 60 euro veilig op Unibet! Registreer je op www.unibet.be/voetbalkrant en verdien zomaar geld. Wie wint de Confederations Cup? Als Spanje de titel pakt, levert je gratis bonus van 60 euro al 126 euro op. Italië kan zelfs al 600 euro opleveren. Speel dus zeker mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties