"Reza moet spelen met oog op WK"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
"Reza moet spelen met oog op WK"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Reza Ghoochannejhad lijkt zich naar de uitgang te begeven op Sclessin. De Iraanse aanvaller wil aan spelen toekomen met het oog op het WK van volgend jaar in Brazilië.

Ondanks dat hij graag wil blijven, lijkt een verlengd verblijf bij de Rouches uitgesloten. “Reza is een hele positieve jongen en vraagt niet meer dan te kunnen slagen bij Standard”, vertelt zaakwaarnemer René Eijkelkamp aan La Dernière Heure. “Maar zijn situatie ziet er niet te best uit. Standard heeft vier puntaanvallers en als daar binnenkort ook nog eens Igor De Camargo bijkomt, dan weet je het wel.”

De concurrentie in de voorhoede is moordend en geen van Standards goudhaantjes lijkt voorlopig te vertrekken. “Ezekiel heeft een akkoord met de club om te blijven en Batshuayi gaat meer dan waarschijnlijk zijn voorbeeld volgen. Reza wil naar een team waar hij aan spelen toekomt, want hij wil in topvorm zijn voor het WK van volgend jaar in Brazilië.”, aldus de voormalige speler van Club Brugge.

Interesse

Aan interesse in de aanvaller, die nog tot 2016 onder contract ligt in Luik, is er alvast geen gebrek. “Meerdere clubs zijn geïnteresseerd. Zo is er interesse vanuit België, Nederland en Duitsland”, besluit Eijkelkamp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties