Brunch met de spelers op het fanweekend van KV Mechelen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Brunch met de spelers op het fanweekend van KV Mechelen
Foto: © SC

Op zaterdag 20 en zondag 21 juli staat bij KV Mechelen het fanweekend gepland. Op zondag kunnen 120 supporters zelfs brunchen met de spelersgroep. Er wordt aangeraden snel in te schrijven want de voorbije jaren was de brunch bliksemsnel volzet.

Tijdens de brunch, die om 14u zal beginnen, zal er aan elke tafel een speler aanschuiven. Ook de trainerstaf en de bestuursleden zullen aanwezig zijn. Zo kunnen de supporters het team beter leren kennen en met hen ongedwongen over voetbal of andere zaken praten.

KV Mechelen gaf alle praktische informatie op haar website, hieronder kan u dat nog eens nalezen.

Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je als de bliksem in via een email naar geert@malinwa.be. Vermeld in deze email: je naam, het aantal volwassenen en het aantal kinderen, vermeld ook een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken.

Je betaalt onmiddellijk ook het verschuldigde bedrag (¤ 20 per volwassene en ¤ 10 voor kinderen jonger dan 12 jaar) op rekeningnummer 733-1904025-42, t.a.v. vzw Malinwa met als mededeling: Sportlunch + uw naam.

Let op, je inschrijving is pas geldig als het inschrijvingsgeld werd ontvangen op rekening. Van zodra je betaling toegekomen is, ontvang je een bevestiging. Aarzel niet te lang, want elk jaar is de sportbrunch razendsnel volzet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties