Leonardo neemt ontslag bij PSG

Jens Hoofteer
| 1 reacties
Leonardo neemt ontslag bij PSG
Foto: © SC

Het vooruitzicht van dertien maanden schorsing is Leonardo teveel geworden. De Braziliaan heeft beslist om zijn functie als technisch directeur van Paris Saint-Germain naast zich neer te leggen.

PSG maakte via de officiële kanalen het afscheid van Leonardo wereldkundig. Leonardo zal wel eerst zijn huidige werk nog afmaken alvorens ontslag te nemen. Na afloop van de huidige transferperiode zal hij zijn taken naast zich neerleggen.

"Leonardo heeft Paris Saint-Germain  geïnformeerd over zijn wens om ontslag te nemen als technisch directeur na afloop van de huidige transfermarkt", zo luidt het officiële statement.

"Wij betreuren zijn keuze, maar respecteren zijn besluit. We willen hem bedanken voor zijn enorme bijdrage aan het project om een Europese topclub te bouwen in Parijs en we wensen hem alle succes in het restant van zijn loopbaan."

Leonardo verkocht afgelopen seizoen een duw aan een scheidsrechter tijdens een competitiewedstrijd. Hiervoor hangt de Braziliaan een schorsing van liefst dertien maanden boven het hoofd. Leonardo lokte als technisch directeur sterspelers als Thiago Silva en Zlatan Ibrahimovic naar de Franse hoofdstad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties