Eupen verliest nipt van beloften Mönchengladbach

Sander De Graeve

KAS Eupen is er niet in geslaagd om haar derde oefenwedstrijd winnend af te sluiten. Tegen de beloften van Borussia Mönchengladbach werd verloren met 2-1. Het laatste doelpunt viel in de absolute slotfase.

Eupen startte nochtans goed aan de wedstrijd. Het hield de hele eerste helft stand zonder een doelpunt te slikken. Kort na de koffie bracht Michael Lallemand de mannen uit de Oostkantons dan op voorsprong. Vijf minuten later was Eupen die voorsprong alweer kwijt.

De match leek op een gelijkspel af te stevenen, maar enkele seconden voor affluiten kreeg thuisploeg Borussia Mönchengladbach nog een strafschop. De Duitsers misten die niet en zo moest Eupen toch met een nederlaag terug naar huis.

KAS Eupen (eerste helft): Deumeland – Kenne – Diagne – Ochoa – Diedhiou – Asamoah – Diallo – Bassey – Schouterden – Exposito – Kabasele.

KAS Eupen (tweede helft): Van Crombrugge – George – Udo – Clinton – D’Ostilio – Radebe – Kasri – Mngadi – Ndiaye – Mauclet – Lallemand.