Reactie De Ceulaer: "Genk moet niet te bescheiden zijn"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
De Ceulaer: "Genk moet niet te bescheiden zijn"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Benji De Ceulaer vormde tegen Malaga samen met Vossen het spitsenduo. De aanvaller is tevreden over zijn voorbereiding en helemaal klaar om met Genk opnieuw voor de prijzen te gaan.

Robby Morren in Genk

"Het was een leuke match om te spelen, ik heb me geamuseerd. Makkelijk was het niet want zo'n tegenstander als Malaga weet de bal natuurlijk goed in de ploeg te houden terwijl wij op een gegeven moment de bal te makkelijk verloren. Dat moet eruit voor de verplaatsing naar Anderlecht zondag."

"We hebben als spelersgroep gezegd dat we dit jaar weer een stapje hoger willen zetten. Zondag kunnen we onze eerste prijs al pakken." Dan trekt Genk naar Anderlecht in de strijd om te Supercup. "Het zal niet makkelijk worden maar wij moeten gewoon uitgaan van onze eigen sterkte en enkel naar onszelf kijken."

Meedoen voor de titel

Welke ambitie Genk mag koesteren dit seizoen? "De titel is een gezonde ambitie, daar willen we voor meestrijden. Wij moeten niet te bescheiden zijn. In Genk staat er immers een team en een structuur op poten die bij een echte topclub hoort."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties