Reactie Perisic: "Dit Club kan kampioen worden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 51 reacties
Perisic: "Dit Club kan kampioen worden"
Foto: © SC

Ivan Perisic keerde gisterenavond met Wolfsburg terug naar het Jan Breydelstadion voor de Brugse Metten. Hij ging met 2-1 ten onder tegen een Club dat zich na de rust herpakte. Volgens Perisic kan het Club Brugge van gisteren kampioen worden.

Sander De Graeve in Brugge

In die ploeg ontbraken dan nog eens certitudes als Kujovic, Odjidja, Duarte, Larsen en Vázquez. “Brugge moet nu echt nog eens een titel pakken. Hoeveel jaar is het nu geleden, zeven, acht jaar? Ik denk dat Timmy Simons echt belangrijk zal zijn. Hij is de speler die ze de vorige jaren misten. Volgens mij is dit Club er klaar voor.”

Wolfsburg was wel nog niet gerodeerd. “Club startte eerder met de voorbereiding en was er dus meer klaar voor dan wij. Wij hebben nu nog een goede twee weken om op niveau te geraken voor de Duitse Beker begint.” Wolfsburg neemt het daarin op tegen Karlsruher en een week later wacht Hannover in de Bundesliga.

Het Brugse publiek heette de gewezen topschutter oprecht welkom. “Het is altijd goed om ergens terug te komen waar je goede herinneringen aan hebt. Ik moet echt de supporters bedanken. Iedereen was positief, dat is geweldig.”

Perisic zat meer dan hem lief was op de bank bij Dortmund en verkaste vorige winter al naar Wolfsburg. Nu maakt hij ook de voorbereiding mee. “Het voelt aan als een nieuwe start. Hopelijk blijf ik gespaard van blessures en kan ik het goed doen bij Wolfsburg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties