KV Mechelen verliest galamatch tegen Bordeaux

Sander De Graeve
| 3 reacties

KV Mechelen heeft zijn fanweekend niet met een overwinning kunnen afsluiten. Bordeaux was met 1-2 te sterk voor de Kakkers. Mechelen kwam in de eerste helft op voorsprong via een strafschop, maar Bordeaux ging er na de rust op en over.

Na een fout op Cordaro kreeg KV Mechelen een strafschop Enevoldsen zette zich achter de bal en twijfelde niet. Zo trapte hij Mechelen op voorsprong. Veel kansen waren er door het warme weer niet te bewonderen achter de Kazerne.

Na de koffie kwam Bordeaux, mede door enkele wissels, sterker voor de dag. KV Mechelen kon de voorsprong niet meer vasthouden. Obraniak scoorde uit het niets en schotelde even later Diabaté de 1-2 voor. Het geslaagde fanweekend kreeg zo een lichte domper.