Tekent Franse doelman toch bij Standard?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Tekent Franse doelman toch bij Standard?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard is nog steeds op zoek naar een extra doelman. Ondertussen weergalmt de naam van Yohann Thuram-Ulien opnieuw luider in de wandelgangen van Sclessin. Komt er vandaag een doorbraak in het aanslepende dossier?

Standard kampt (bijna) met een doelmannenprobleem. Eiji Kawashima staat in de belangstelling van het Italiaanse Torino. Bovendien toonde de Japanse international zich vorig seizoen niet altijd even secuur onder de Luikse lat. Ook Anthony Moris schreeuwt van de daken dat hij absoluut wil spelen. “Bij Standard of bij een andere club”, liet de jonge goalie onlangs optekenen.

Roland Duchâtelet kijkt dan ook al enkele weken uit naar een extra doelman. En er zou nu eindelijk wel eens een doorbraak kunnen komen in het aanslepende dossier rond Yohann Thuram-Ulien.

De 24-jarige doelman van Troyes leek de voorbije weken op weg naar de Vurige Stede, maar zijn prijskaartje gooide roet in het eten. Vooral het feit dat diverse partijen willen profiteren van een overgang zorgde voor wrevel in de Luikse bestuurscabine. Al lijkt het schip nu toch de haven binnen te varen. Voetbalkrant.com volgt het alvast op de voet!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties