Sterkhouder haakt af voor Polen

Sterkhouder haakt af voor Polen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge moet donderdag op het veld van Slask Wroclaw een goede uitgangspositie zien te verzilveren. Voor Victor Vazquez komt het treffen in Polen nog te vroeg. Vladan Kujovic reist gewoon mee.

In de derde voorronde van de Europa League neemt blauw-zwart het op tegen de relatief onbekende Polen van Slask Wroclaw. Een overwinning zou betekenen dat Club volgende week met een gerust gemoed de terugwedstrijd kan aanvatten. Al zal het in Polen wel zonder Victor Vazquez moeten gebeuren.

De Catalaan kampt nog steeds met de naweeën van een enkelblessure. Hij volgt momenteel een individueel programma en zou zondag speelklaar moeten zijn voor het treffen met KV Oostende. Vladan Kujovic is klaar om zijn plaats in doel opnieuw in te nemen. De Serviër kampte met een kwaaltje, maar dat is verleden tijd. Toch wordt Mathew Ryan opnieuw onder de blauw-zwarte lat verwacht in Wroclaw.

Björn Engels, die de competitie-opener mist wegens ziekte, komt gewoon bij de selectie. Ook Spyros Fourlanos, die afgelopen vrijdag in de tribune zat, reist mee naar Polen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties