Transfergeruchten van de Dag: Tchité op weg naar Midden-Oosten

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 36 reacties
Transfergeruchten van de Dag: Tchité op weg naar Midden-Oosten
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De competitiestart nadert in Europa met rasse schreden. Vooralsnog bleef het overal relatief rustig op de internationale transfermarkt. Diverse clubs worden echter zenuwachtig rond eventuele versterkingen. Meteen het sein om de geruchtenmolen een tandje sneller te laten draaien.

Mémé Tchité, op een dood spoor bij Club Brugge, zou naar Dubai kunnen. Zijn zaakwaarnemer is in de oliestaat om de transfer naar Al Nasr af te ronden. Club Brugge heeft al een akkoord met de club.

Manchester United zoekt nog steeds een centrale middenvelder. De Engelse grootmacht zou nu haar pijlen op Marchisio van Juventus richten. Ook de piste Fábregas werd nog niet verlaten, United zou een derde bod voorbereiden.

De carrousel rond Gareth Bale zou ook gevolgen kunnen hebben voor Nuri Sahin. Dortmund overweegt namelijk om de ex-speler terug te kopen van Real Madrid. De Koninklijke zou het geld goed kunnen gebruiken in een monsterbod voor Bale.

Brecht Dejaegere is volgens Sportifun rond met AA Gent. De clubs zouden wel nog een akkoord moeten vinden.

FC Twente heeft interesse in Nicklas Bendtner. De spits zit al een tijdje op een zijspoor bij Arsenal en zou ook Malaga en Hamburger zouden de spits willen inlijven.

De Rouches hebben Ivan Ivanov van Partizan op het oog. De 25-jarige verdediger met de naam als een Suske & Wiske-album zou Kanu moeten vervangen die mogelijk vertrekt.

Standard hoopt nog steeds om Mehdi Carcela terug te halen naar de Vurige Stede. Het prijskaartje van de Marokkaanse international zorgt momenteel echter voor een struikelblok. Anzhi wil maar liefst zeven à tien miljoen euro opstrijken voor de aanvallende middenvelder. Een eurootje te veel voor Roland Duchâtelet? Klik op DEZE LINK voor het volledige verhaal.

Ook Carl Hoefkens traint opnieuw op clubniveau. De ex-verdediger van onder meer Lierse SK, Stoke City en Club Brugge onderhoudt de conditie bij eersteprovincialer Knokke. De halve trouwboek van Vanessa is nog steeds op zoek naar een nieuw onderkomen, bij voorkomen in Engeland. Leuke noot: jammer genoeg speelde Hoefkens niet mee met Knokke in de oefenpot tegen RSC Anderlecht.

Een transfergeruchtenoverzicht is dezer dagen niet compleet zonder de vermelding van Gareth Bale. De Welshe international lijkt op weg naar Real Madrid, maar the Spurs doen - en dat is dan nog licht uitgedrukt - tegendraads. Het prijskaartje van de flankaanvaller is inmiddels opgetrokken tot een astronomisch recordbedrag. Op DIT ADRES kom je meer te weten.

Toch houdt Tottenham al een alternatief klaar voor het geval laatstgenoemde richting Madrid trekt. De Londenaren willen zich in de strijd om Luis Suarez gooien. Ook Arsenal en... Real Madrid jaagden de voorbije weken op een handtekening van de Uruguyaan, maar Liverpool houdt het been stijf.

En terwijl we bezig zijn: Tottenham denkt aan terugkeer van Luka Modric. De Kroatische sterspeler zit op Santiago Bernabeu meer op de bank dan hem lief is. We denken spontaan aan een ruiloperatie met Gareth Bale. Al zal er wellicht nog een extra geldsom op tafel moeten worden gegooid door Los Blancos.

Zowat de volledige voetbalwereld is dezer dagen fan van de Rode Duivels. En ook FC Barcelona heeft een oogje laten vallen op enkele landgenoten. De Catalaanse grootmacht wil zijn verdediging versterken en heeft Vincent Kompany, Jan Vertonghen en Thomas Vermaelen op het verlanglijstje staan. HIER lees je het volledige artikel.

AC Milan lijkt dan toch extra door te drukken voor Keisuke Honda. Het staat al een tijdje vast dat de Japanner naar de modestad verkast. Alleen wanneer blijft een vraagteken. Honda is binnen een vijftal maanden immers transfervrij en CSKA Moskou wil tot dan nog profiteren van zijn voetbaltalent.

Ondertussen heeft ook Emmanuel Adebayor het gunstige belastingstarief in Turkije ontdekt. De aanvaller gaat eerstdaags een contract tekenen bij Besiktas. Iets zegt ons dat de Turkse ploegen de komende jaren van zich zullen doen laten spreken in Europa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties