Reactie Camus wil spelen: "Mijn favoriete positie is op het veld"

Robby Morren
Robby Morren
| 13 reacties
Camus wil spelen: "Mijn favoriete positie is op het veld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fabien Camus maakt indruk op iedereen. Toch kreeg hij geen basisstek van Mario Been en dat zint hem allerminst. Het zit de Fransman zo dwars dat hij weigert over zichzelf te praten.

Robby Morren in Leuven

"Ik ben tevreden over de wedstrijd. We hebben nu 6 op 6 en dat is mooi. We moeten op deze manier verder werken", stak de uitblinker van wal. 

"Ik praat niet over het feit dat ik op de bank zit"

Over zijn positie op de bank of over zijn toekomst wil hij niets kwijt. "Ik praat niet over het feit dat ik op de bank zit. Ik praat niet over of ik al dan niet bij Genk wil blijven", klinkt het kordaat bij de Fransman. Dat hij zijn bankzittersstatuut niet aanvaardt, liet hij wel duidelijk blijken. "Ik voel me goed als ik speel. Mijn favoriete plaats is op het terrein", klinkt het cynisch.

Feit is wel dat hij twee keer de match deed kantelen met een fantastische invalbeurt. "Ik probeer mijn uiterste best te doen en het verschil te maken. Als anderen vinden dat ik een goede wedstrijd speel, doet me dat natuurlijk plezier. Ik doe wat men van mij vraagt."

Eén ding staat als een paal boven water: de supporters zijn grote fan van Camus. "Het doet me wel wat dat de supporters mijn naam scanderen. Ik kan altijd op hun steun rekenen en dat doet mij superveel plezier."

Ogunjimi: "Deze Camus is te sterk voor de Belgische competitie"

Marvin Ogunjimi zag duidelijk dat de inbreng van zijn ex-ploegmaat Camus het grote verschil maakte. De aanvaller begrijpt dan ook niet dat Camus op de bank moest starten. "Camus moet gewoon spelen. Hij wordt een beetje onderschat in Genk terwijl hij opnieuw heeft bewezen wat zijn waarde is."

"Ik vind dat wij meer verloren hebben van Fabien Camus dan van Racing Genk. Hij is mentaal sterk, fysiek en voetballend. Hij kan gewoon alles wat een moderne voetballer moet hebben. Hij brengt diepgang. Hij is technisch sterk, heeft scorend vermogen en geeft assists."

"Hij is nu 28 jaar en dan ben je op je top. Volgens mij gaat Genk het moeilijk hebben om hem te houden want deze Camus is te sterk voor de Belgische competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties