Reactie Ogunjimi: "Ik wil me opnieuw bewijzen"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Ogunjimi: "Ik wil me opnieuw bewijzen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marvin Ogunjimi begon tegen zijn ex- club Racing Genk nog op de bank maar tegen Oostende hoopt hij volgende week te starten. Met OHL heeft hij naar eigen zeggen de perfecte club gevonden om zijn carrière te herlanceren.

Robby Morren in Leuven

De aanvaller baalde na afloop van de wedstrijd. Vooral de goal die Genk op slag van rust scoorde, heeft OHL de das omgedaan.

"We hebben gedurende 44 minuten geen problemen gehad maar dan kwam Jelle Vossen zijn neus aan het venster steken en je weet dat hij maar een halve kans nodig heeft. Ik had mijn ploegmaats nochtans gewaarschuwd voor de wedstrijd. Ik had gezegd dat ze Jelle en Benji hard moesten aanpakken want dan zouden ze niet bewegen. Dat deden ze ook niet en Jelle was aan het mekkeren. Ze hadden Jelle en Benji in hun zakken tot minuut 44. Dan kreeg Jelle toch één kans en toont hij zijn klasse. Jammer voor ons."

"De honger is heel groot"

Ogunjimi zelf viel in de loop van de tweede helft in maar tegen Oostende hoopt hij te mogen starten. "Ik ben nog niet helemaal 100% maar ik ben er wel kortbij. De trainer bepaalt wanneer ik speel en ik vertrouw ook op hem. Ik kom er altijd korter bij en ik hoop dat ik volgende week mag starten tegen Oostende."

"De honger is heel groot. Het is jammer dat het 0-3 werd toen ik inviel. Ik ben hier om me opnieuw te bewijzen. Ik weet dat ik nog altijd goed kan voetballen, het is aan mij om dat te tonen."

"Ik heb de juiste omgeving nodig en die heb ik nu. Met OHL heb ik de perfecte club gevonden die mij kan herlanceren. In Ronny heb ik ook de perfecte trainer geworden. Ik moet nu hard werken en luisteren. Ik ga er kort bij zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties