Reactie "Deze sfeer is nog van een ander niveau dan Beerschot"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
"Deze sfeer is nog van een ander niveau dan Beerschot"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard-coach Guy Luzon bracht Öztürk aan de aftrap tegen Lierse. De middenvelder was onder de indruk van de sfeer op Sclessin. "Dit is toch nog van een ander niveau dan op Beerschot", lacht hij.

Door Robby Morren

"Ik heb alles gegeven op training en ik doe wat de coach vraagt, hij bepaalt waar ik speel. Voor mij was het geen verrassing dat ik mocht starten. Ik ben blij met mijn wedstrijd maar ik houd beide voeten stevig op de grond."

Negentig minuten kon hij nog niet aan. "Het was voor mij al even geleden dat ik aan een wedstrijd was begonnen. Er is natuurlijk nog een duidelijk verschil tussen wedstrijdfit en trainingsfit. Ik had tijdens de rust aangegeven dat ik wat vermoeidheid voelde. De trainer had me gevraagd om nog aan de tweede helft te beginnen en hij heeft me dan na 10 minuten gewisseld."

Öztürk is blij met zijn eerste weken bij zijn nieuwe club. "Ik ben vanaf de eerste ben ik goed ontvangen op deze club. Er heerst een goede sfeer en als je dan je eerste thuiswedstrijd ook met 3-0 wint, is dat natuurlijk heel mooi."

"Dit is een spelersgroep waar heel veel talent in huist, er zijn heel wat jongens met veel kwaliteiten. Dat maakt dat de concurrentie stevig is maar dat vind ik geen probleem want daar wordt uiteindelijk iedereen alleen maar beter van."

Ander niveau dan Beerschot

Het publiek sloot Öztürk onmiddellijk in de armen, bij zijn wissel kreeg hij een oorverdovend applaus. Hij was dan ook onder de indruk van de sfeer op Sclessin. "Ik heb voor Beerschot gespeeld en dat was een mooie sfeer maar hier op Sclessin is toch nog wel een ander niveau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties