Ancelotti praat niet over Bale

Jens Hoofteer
| 0 reacties
Ancelotti praat niet over Bale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

André Villas-Boas is boos op Carlo Ancelotti. De coach van Real Madrid zei onlangs nog dat de Koninklijke op het punt stond om Gareth Bale aan te trekken. De manager van Tottenham was daar alles behalve opgezet mee. "De geruchten dat er iets op komst is, zijn niet waar", verzekerde de

Ancelotti gaf gisteren in Miami een persconferentie en kreeg opnieuw de vraag hoe het was met een eventuele overgang van Bale. "Ik ga niet over Bale praten. Villas-Boas was boos en ik hou er niet van als een trainer om dat soort redenen boos wordt", benadrukte Ancelotti aan verschillende Spaanse media. "Ik heb niks speciaals gezegd, maar ik heb het er liever niet over."

De coach van Real had het wel over Cristiano Ronaldo en Pepe. "Ik weet zeker dat Ronaldo zijn contract gaat verlengen. Ik weet niet wanneer, maar ik weet zeker dat het gaat gebeuren."

Ook Pepe blijft volgens de Italiaan in Madrid. "Ik heb met hem gesproken en ben duidelijk geweest. Hij is een zeer belangrijke speler en niet alleen omdat hij een geweldige verdediger is. Ook omdat hij karakter en ervaring heeft. Ik denk dat hij komend seizoen gewoon bij ons blijft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties