Transfergeruchten van de Dag: Bale kost 200 miljoen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 55 reacties
Transfergeruchten van de Dag: Bale kost 200 miljoen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De competitiestart nadert in Europa met rasse schreden. Vooralsnog bleef het overal relatief rustig op de internationale transfermarkt. Diverse clubs worden echter zenuwachtig rond eventuele versterkingen. Meteen het sein om de geruchtenmolen een tandje sneller te laten draaien.

Gareth Bale gaat Real Madrid 200 miljoen euro kosten. De transfer zelf wordt geraamd op 104 miljoen euro, een absoluut record. Zijn contract zal de Koninklijke over de hele periode 94 miljoen euro kosten, daar zitten premies nog niet inbegrepen.

Mario Mandzukic gaat volgens Duitse media Bayern verlaten. De spits zou niet in het spelsysteem van Pep Guardiola passen.

Juventus ziet in Xabi Alonso de ideale opvolger van Andrea Pirlo. Het is nog maar de vraag of het de middenvelder kan losweken bij Real.

Ilombé Mboyo lijkt dan eindelijk zijn droomtransfer te hebben versiert. De aanvoerder van KAA Gent gaat de komende seizoenen in de Cristal Arena voetballen. KRC Genk betaalt een slordige 4,5 miljoen euro voor de Rode Duivel. HIER kom je het volledige verhaal te weten.

De stroomversnelling in het dossier Mboyo kan bovendien de transfer van Brecht Dejaegere naar KAA Gent ten goede komen. De Buffalo's willen immers de miljoenen van hun (ex-)aanvoerder aanwenden om de flankaanvaller naar de Ghelamco Arena te halen.

Ten huize Marouane Fellaini mag ook een flesje champagne worden ontkurkt. De middenvelder tekent eerstdaags voor Manchester United. De Rode Duivel aast al een tweetal seizoenen op een toptransfer en mag zich nu eindelijk tot de wereldtop rekenen. Meer weten? Eén adres: DIT.

KRC Genk wil Samir Ujkani van Palermo overnemen. De Albanese doelman met Belgische roots moet in de Cristal Arena de concurrentie aangaan met Laszlo Köteles. Het prijskaartje van de doelman, om en bij de twee miljoen euro, vormt momenteel echter nog een stuikelblok. Via een klik op DEZE LINK kom je meer te weten.

Luis Suarez is de houding van Liverpool FC dan weer beu. De aanvaller wil dat the Reds gemaakte beloftes nakomt en hem laat vertrekken. Er wacht bij Real Madrid, Arsenal en Tottenham Hotspur immers een contract op de handtekening van de Uruguayaan. HIER lees je het volledige verhaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties