Transfergeruchten van de dag: Bale dan toch naar Real?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 22 reacties
Transfergeruchten van de dag: Bale dan toch naar Real?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Real Madrid wil een ultiem bod uitbrengen op Gareth Bale. De Koninklijke zou 110 miljoen euro veil hebben voor de pijlsnelle winger van Tottenham.

De Spurs waren bovendien erg actief op de transfermarkt in de afgelopen uren. Gisteravond raakte bekend dat Tom Huddlestone en Jake Livermore hun carrière verderzetten bij Hull (lees HIER) en vanmorgen kondigde de club de komst aan van Etienne Capoue. (lees HIER)

Arsenal lijkt niet meer te geloven in de komst van Luis Suarez. Arsène Wenger zou zijn pijlen nu richten op Michu (Swansea) en Dzeko (Manchester City). City liet echter al verstaan dat een transfer van de Bosnische aanvaller onbespreekbaar is. Update: Luis Suarez is nog niet vergeten bij Arsenal. Volgens nieuwe geruchten zou het meest recente bod richting 60 miljoen evolueren.

AS Monaco staat altijd wel open voor een nieuwe speler. Volgens de laatste geruchten zou de club uit het prinsdom dicht bij een akkoord staan met Lassana Diarra van Anzhi. De Russische club wil al haar grootverdieners van de hand doen en inzetten op de jeugd.

Werder Bremen rekent niet meer op Joseph Akpala. De Nigeriaanse aanvaller kon zich nooit doorzetten en mag nu uitkijken naar een nieuwe club. Wil je er meer over weten? Lees dan DIT ARTIKEL.

Chelsea is niet van plan om te zwichten voor Barcelona. De Spaanse kampioen trekt aan de mouw van David Luiz, maar de Blues willen niet weten van een transfer. Kom er HIER meer over te weten.

Wayne Rooney wil weg, dat is duidelijk. Maar Manchester United wil van geen wijken weten: Rooney moet blijven. Benieuwd wie uiteindelijk zijn zin krijgt.

Ook voor Fabregas wordt de geldpot flink opengedaan. Manchester United zou tot 47 miljoen euro willen bieden.

Reza staat dan weer in de belangstelling van Fortuna Dusseldorf.  Benieuwd of de Duitsers hem bij Standard kunnen losweken.

Volgens Everton-coach Roberto Martinez is dan weer opgelucht dat Marouane Fellaini bij the Toffees blijft. Of kan Manchester United hem alsnog losweken? Lees HIER meer.

Samuel Eto'o zou dan weer aansturen op een hereniging met José Mourinho. HIER lees je het volledige verhaal. Krijgt Romelu Lukaku extra concurrentie?

Harry Novillo, een jeugdproduct van Lyon, is dan weer een weekje op proef bij RAEC Mons. De aanvaller probeert er een contract te versieren. (HIER meer)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties