Transfergeruchten van de dag: Praet naar United?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 86 reacties
Transfergeruchten van de dag: Praet naar United?
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Manchester United wil nog steeds versterking centraal op het middenveld. Zo zou het wel eens Özil van Real Madrid kunnen overnemen. De Madrilenen willen hem voor 40 miljoen laten gaan. Er is nog een optie die in de Britse pers de ronde doet, maar die is weinig waarschijnlijk. Moyes zou namelijk Praet op het oog hebben, maar heeft met Januzaj al een talentrijke jonge middenvelder lopen.

United zou ook nog steeds voor Willian van Anzhi gaan. De Braziliaan staat al enkele jaren in de belangstelling van de Europese topclubs, maar trok van Shakhtar eerst naar Rusland.

Real gaat nog steeds vol voor Gareth Bale. Indien die transfer dan toch afgerond wordt, zou Di Maria eieren voor zijn geld kiezen en richting PSG trekken.

Ibou Sawaneh wil nog steeds weg bij OH Leuven. Naast Saint-Etienne zouden ook Utrecht en Reading interesse tonen. Lees er HIER alles over.

Barcelona wil nog steeds een centrale verdediger. Het zou daarvoor ook aan Eliaquim Mangala (ex-Standard) van Porto denken.

West Ham zit wat krap in de spitsen en kijkt of een uitleenbeurt van Hugo Almeida van Besiktas mogelijk is.

Manchester City toonde de voorbije dagen interesse in Pepe. Het leek zelfs eventjes tot een akkoord te komen, maar de blessure van Raphael Varane strooit roet in het eten van de Portugees. Lees HIER meer.

Club Brugge onderhandelt momenteel met de zaakwaarnemer van Jens Naessens over een mogelijke verhuis naar Jan Breydel. Het ziet er steeds meer naar uit dat de flankaanvaller de poort van de Gaverbeek ook effectief achter zich dicht zal slaan. HIER kom je meer te weten.

West Ham United heeft dan weer een oogje laten vallen op Oscar Cardozo. De aanvaller ziet een vertrek bij Benfica echter niet zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties