Reactie Klaasen: "Standard is klaar voor een tikkie"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Klaasen: "Standard is klaar voor een tikkie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een paar centimeter meer in de hoek en Robert Klaasen was gisteren de held bij KV Kortrijk. We hebben het over zijn vrije trap in de 96e minuut die door Biebauw knap gestopt werd. De Nederlander verliest er alvast niet zijn zelfvertrouwen door.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Ik gokte dat de keeper nog een stap zou zetten naar de korte hoek. Ik zag hem eigenlijk al binnen zeilen", aldus Klaasen. "Het is heel jammer dat hij hem pakt. Het was een mooi moment geweest om te scoren, zo in die allerlaatste seconden."

"Ik dacht ook dat het bijna over was, maar toch kregen we nog die ene aanval", mijmert de Nederlander. "Als Benito daar niet wordt neergehaald komt er waarschijnlijk nog een gevaarlijke schietkans van. De hoop was eigenlijk nooit weg. Tegen Lokeren konden we nog een 1-3 achterstand rechtzetten, maar toen speelden we wel beter."

Beter moet het alvast volgende week tegen Standard, momenteel de ploeg in vorm. De nummer tien zit echter tjokvol zelfvertrouwen. "Ze zijn klaar voor een tikkie", richt hij aan het adres van de ongeslagen titelkandidaat uit Luik. "Nu komen de mooie wedstrijden eraan. Moeilijk ook, dat klopt, maar dan stijgen we toch gewoon boven onszelf uit. Die wedstrijden in die sfeer van Sclessin, daarvoor ben ik voetballer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties