"De positie van Scifo staat nog niet ter discussie"

"De positie van Scifo staat nog niet ter discussie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met één op vijftien is het bij Bergen vijf voor twaalf. Het seizoen is nog lang, maar veel ploegen lopen na een gemiste start lang achter de feiten aan. Dimitri Mbuyu trekt alvast aan de alarmbel en haalde ook al de nodige versterkingen.

Bergen staat momenteel laatste en dat zorgt voor beroering bij de Henegouwers. "Er is nog geen paniek, maar toch ongerustheid", bevestigt sportief directeur Dimitri Mbuyu aan Voetbalkrant.com. "We mikken rond plaats acht, maar de realiteit is dat je met 1 op 15 staat en dat betekent dat je de start gemist hebt. We doen er alles aan om dat op te lossen en hebben al drie jongens bijgehaald."

De volgende matchen is het van moeten, maar met een verplaatsing naar Gent dit weekend is het geen sinecure. "In onze situatie is er niets makkelijk, maar dat mag niet in de benen slaan. We hebben aanvallend versterking bijgehaald. De preses heeft al gesprekken met mij gehad, maar dat is ook normaal aangezien ik verantwoordelijk ben voor het sportieve."

Ondertussen staat de positie van Enzo Scifo nog niet ter discussie. "Enzo staat op dit moment echt nog niet ter discussie. Dat zijn geruchten van mensen die de club willen schaden. Maar natuurlijk is het ook duidelijk dat deze situatie niet mag blijven duren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties