Transfergeruchten van de Dag: Alderweireld vandaag ploegmaat van Courtois?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 97 reacties
Transfergeruchten van de Dag: Alderweireld vandaag ploegmaat van Courtois?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Toby Alderweireld staat met anderhalf been in Madrid. De Rode Duivel zou vandaag een overeenkomst ondertekenen bij Atlético. Dat kan je via DEZE LINK nalezen.

Manchester United aast nog steeds op de handtekening van Marouane Fellaini. Wil je weten hoe het precies zit in dat dossier? Eén adres: DIT.

Moet RSC Anderlecht vrezen voor een transfer van Cheikhou Kouyaté? De verdediger beschikt ondertussen over een Belgisch paspoort en kan nog steeds rekenen op interesse uit de Premier League. HIER kom je meer te weten.

Bij Cercle Brugge is de transfermarkt gesloten. Althans wat de inkomende zaken betreft. De Vereniging laat in DIT ARTIKEL weten dat het budget op is.

En ook in het Astridpark moet er niet te veel (inkomend) geweld meer verwacht worden. RSC Anderlecht laat HIER weten dat het huiswerk af is.

Sluit PSV een verloren zoon opnieuw in de armen? Zakaria Labyad, vorig jaar nog met heel wat tumult richting Lissabon vertrokken, wil immers terugkeren naar Eindhoven. Lees HIER meer.

Chelsea is bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor Fernando Torres. The Blues hebben met Samuel Eto'o immers al een 'vervanger' in huis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties